Naar de inhoud Naar de footer

Detailhandels Federatie Den Helder

Maak Kennis met de Detailhandel Federatie Den Helder: Samen Sterk in Detailhandel!

Welkom bij de Detailhandel Federatie Den Helder, het bruisende hart van de detailhandel in onze stad. Sinds onze oprichting in 2011 zijn we de drijvende kracht achter de belangenbehartiging en het succes van de detailhandel in Den Helder.

Onze Missie
Ons doel is duidelijk: het creƫren van een florerende detailhandel in alle winkelgebieden van Den Helder. We richten ons op het versterken van onze gemeenschap door het ontwikkelen en implementeren van strategische initiatieven zoals het Keurmerk Veilig Ondernemen, het actief bestrijden van leegstand en het waarborgen van effectieve communicatie met de Gemeente Den Helder.

Wat Doen Wij?

  • Belangenbehartiging: Wij staan voor een krachtige vertegenwoordiging van de collectieve detailhandel.
  • Ontwikkelen van Speerpunten: Initiatieven zoals het Retailplatform, Reclamenota en het Ondernemersfonds zijn slechts enkele voorbeelden van onze voortdurende inspanningen.
  • Bestrijding van Leegstand: We zetten ons in om leegstand van panden te voorkomen en dynamiek in de winkelgebieden te brengen.
  • Communicatie en Overleg: Professionele communicatie met het College, de gemeenteraad en onze leden staat bij ons hoog in het vaandel.

Waarom Lid Worden? Als lid van de DFD profiteer je van:

  • Netwerk van Gelijken: Sluit je aan bij een netwerk van ambitieuze en gelijkgestemde ondernemers.
  • Invloed en Inspraak: Heb invloed op de ontwikkelingen en beleidsbeslissingen die jouw bedrijf raken.
  • Gezamenlijke Kracht: Samen staan we sterk in het behartigen van onze belangen en het realiseren van onze doelen.

Doe Mee en Versterk de Detailhandel in Den Helder! Ben jij een gedreven ondernemer in de detailhandel van Den Helder? Sluit je dan aan bij de Ondernemersvereniging Den Helder (OVDH), afdeling DFD en maak deel uit van onze missie om een gezonde en succesvolle detailhandelssector te bouwen en te behouden in onze stad en regio. Samen maken we Winkelstad Den Helder sterker, dynamischer en aantrekkelijker voor iedereen!

Afdelingsvertegenwoordigers binnen het bestuur van de OVDH zijn:

Mark de Graaf en Barry Dunselman.

Hey ondernemer

Wil jij meedenken over de vooruitgang van Den Helder?