Naar de inhoud Naar de footer

Detailhandels Federatie Den Helder

Welkom bij de Detailhandels Federatie Den Helder! Sinds 2011 vertegenwoordigen wij de collectieve belangen van de detailhandel in Den Helder en streven wij naar een gezonde, structurele en succesvolle detailhandel in alle winkelgebieden van de stad.

Onze focus ligt op het behartigen van de belangen van de collectieve detailhandel en het realiseren van concrete speerpunten. Hierbij werken we aan onder andere het Keurmerk Veilig Ondernemen, het voorkomen van leegstand in winkelgebieden en een goede communicatie met het College en Raad van de Gemeente Den Helder.

Als Detailhandels Federatie Den Helder staan we voor resultaatgerichte belangenbehartiging en het realiseren van de behoeften van onze leden. Zo hebben we recent het Retailplatform vervangen en zijn we bezig met de Reclamenota, het Ondernemersfonds, Detailhandelsnota, het voorkomen van leegstand van panden en het opzetten van KVO-trajecten in diverse gebieden.

Bij de Detailhandels Federatie Den Helder vinden we het belangrijk om onze communicatie professioneel te laten verlopen en hebben we daarom afgesproken dat persuitingen uitsluitend door de voorzitter of diens vervanger worden gedaan. Daarnaast verloopt alle communicatie met de federatie via ons secretariaat en hebben we structureel overleg met het College of verantwoordelijke Wethouder en de gemeente.

Ben je ondernemer in Den Helder en wil je graag deelnemen aan ons netwerk van gedreven en ambitieuze ondernemers? Sluit je dan bij ons aan en profiteer van onze collectieve belangenbehartiging en concrete speerpunten. Samen kunnen we werken aan een gezonde en succesvolle detailhandel in Den Helder!

Voorzitter DFD: Jacco Kat

Hey ondernemer

Wil jij meedenken over de vooruitgang van Den Helder?