Naar de inhoud Naar de footer
Lid worden

Lid worden

Word lid van Ondernemersvereniging Den Helder en profiteer van talloze voordelen! Als lid maak je deel uit van een groep professionele en ambitieuze ondernemers uit de regio, die elkaar helpen en ondersteunen waar nodig.

Als ondernemer wil je natuurlijk niets missen. Door lid te worden van Ondernemersvereniging Den Helder ben je verzekerd van interessante netwerkmogelijkheden en krijg je de kans om je bedrijf te profileren. Onze vereniging organiseert grotere en interessantere evenementen, waarbij je andere ondernemers ontmoet en je netwerk kunt uitbreiden. Dit kan uiteindelijk resulteren in nieuwe businesskansen en daar pluk jij de vruchten van.

Daarnaast draag je bij aan de naamsbekendheid en groei van Den Helder als ondernemersstad. Wij streven naar een sterke positionering als merk waar ondernemers graag bij willen horen. Door je bij ons aan te sluiten, promoot je niet alleen je bedrijf, maar zet je Den Helder ook nog eens breder op de kaart.

Aarzel niet langer en sluit je nu aan bij Ondernemersvereniging Den Helder! Voor een jaarlijkse contributie van € 200,- profiteer je van alle voordelen en werk je samen met ons aan een nog betere toekomst voor Den Helder. Schrijf je vandaag nog in via het onderstaande inschrijfformulier.

Verbind met ons via de OVDH App!

Als onderdeel van onze voortdurende inspanningen om onze leden de beste netwerkmogelijkheden en informatie te bieden, introduceren we met trots de OVDH App. Deze app is speciaal ontworpen om de communicatie binnen onze vereniging te stroomlijnen en onze leden een platform te bieden waar zij op elk moment toegang hebben tot essentiële informatie en resources.

Als lid van de OVDH krijg je na aanmelding exclusieve toegang tot deze app. Hiermee kun je:

  • Direct Communiceren: leg contact met andere leden en wissel ideeën en informatie uit in real-time.
  • Evenementen en Bijeenkomsten: blijf op de hoogte van en registreer je voor onze evenementen en bijeenkomsten.
  • Laatste ieuws: ontvang updates en belangrijk nieuws direct op je mobiele apparaat.
  • Persoonlijk netwerken: vergroot je zakelijke netwerk door gemakkelijk in contact te komen met andere professionals binnen de sector.

Hoe te beginnen?
Na je aanmelding als lid ontvang je een welkomstmail met een link om de OVDH App te downloaden. Volg de eenvoudige stappen om je account te activeren en begin met het verkennen van de vele voordelen die de app te bieden heeft.

We zijn enthousiast om deze nieuwe stap in onze digitale evolutie met je te delen en kijken uit naar de extra waarde die het zal brengen voor onze leden. Laten we samen de haven van Den Helder nog sterker maken!

Inschrijfformulier

Naam contactpersoon(Vereist)
Adres(Vereist)