Naar de inhoud Naar de footer
Lid worden

Lid worden

Word lid van Ondernemersvereniging Den Helder en profiteer van talloze voordelen! Als lid maak je deel uit van een groep professionele en ambitieuze ondernemers uit de regio, die elkaar helpen en ondersteunen waar nodig.

Als ondernemer wil je natuurlijk niets missen. Door lid te worden van Ondernemersvereniging Den Helder ben je verzekerd van interessante netwerkmogelijkheden en krijg je de kans om je bedrijf te profileren. Onze vereniging organiseert grotere en interessantere evenementen, waarbij je andere ondernemers ontmoet en je netwerk kunt uitbreiden. Dit kan uiteindelijk resulteren in nieuwe businesskansen en daar pluk jij de vruchten van.

Daarnaast draag je bij aan de naamsbekendheid en groei van Den Helder als ondernemersstad. Wij streven naar een sterke positionering als merk waar ondernemers graag bij willen horen. Door je bij ons aan te sluiten, promoot je niet alleen je bedrijf, maar zet je Den Helder ook nog eens breder op de kaart.

Aarzel niet langer en sluit je nu aan bij Ondernemersvereniging Den Helder! Voor een jaarlijkse contributie van € 182,- profiteer je van alle voordelen en werk je samen met ons aan een nog betere toekomst voor Den Helder. Schrijf je vandaag nog in via het onderstaande inschrijfformulier.

Inschrijfformulier

Naam contactpersoon(Vereist)
Adres(Vereist)