Naar de inhoud Naar de footer
Haven- en Scheepvaartvereniging

Haven- en Scheepvaartvereniging

Welkom bij de Haven- en Scheepvaart Vereniging (HSV) Den Helder! Wij zijn een afdeling die zich richt op het samenbrengen van functionarissen uit het bedrijfsleven en de overheid die betrokken zijn bij het havengebeuren in Den Helder. Ons doel is om onze leden te voorzien van de kennis, informatie en netwerkmogelijkheden die zij nodig hebben om te kunnen groeien en bloeien in deze sector.

Wij bereiken ons doel door het organiseren van driemaandelijkse bijeenkomsten, lezingen en discussiebijeenkomsten. Ook organiseren wij incidentele activiteiten om de onderlinge band van onze leden te versterken. Wij staan open voor alle personen die een leidinggevende functie bekleden of op enige wijze verbonden zijn met offshore of scheepvaart in Den Helder en belangstelling hebben in ons doel. Ook zijn alle rechtspersonen welkom die een scheepvaartbedrijf of een ander nauw met offshore, scheepvaart of de haven van Den Helder verbonden bedrijf uitoefenen. Wij bieden onze leden een platform om hun inzichten te verruimen en informatie te delen, zowel zakelijk als persoonlijk.

Daarnaast onderhouden wij externe contacten en geven wij adviezen aan bevoegde instanties. Wij streven er ook naar om de haven van Den Helder te promoten, zowel zelfstandig als in samenwerking met anderen. Onze afdeling staat voor alle wettige middelen die ons doel kunnen bevorderen. Bovendien assisteren wij onze leden bij ontwikkelingen die betrekking hebben op de overheid.

Als HSV-lid kunt u rekenen op de steun van een actieve en betrokken gemeenschap van ondernemers. Wij nodigen u uit om deel te nemen aan onze bijeenkomsten, lezingen en andere activiteiten. Laten we samenwerken om de haven van Den Helder te laten groeien en bloeien!

Hey ondernemer

Wil jij meedenken over de vooruitgang van Den Helder?