Naar de inhoud Naar de footer
Afdeling Kooypunt

Afdeling Kooypunt

“Ondernemen is zien wat iedereen ziet en daarmee doen wat niemand anders doet.”

Welkom bij afdeling Kooypunt: Het hart van Ondernemend Den Helder!

Bij afdeling Kooypunt, een levendige gemeenschap van vooruitstrevende ondernemers in het bedrijvenpark Kooypunt, draait alles om samenwerking en innovatie. Sinds onze start in 2007 hebben we met trots al veertig dynamische bedrijven verwelkomd, en we groeien nog steeds!

Waarom Kooypunt?
Gelegen in de kop van Noord-Holland, biedt ons bedrijvenpark een strategische positie om alle windrichtingen te bedienen. Onze ambitie is groot: Kooypunt moet de prominente toegangspoort van Den Helder worden, bekend om zijn professionaliteit en verzorgde uitstraling.

Onze doelen en diensten:
Als afdeling zetten we ons in voor diverse belangrijke doelen:

  1. Ondersteuning en Groei: We bieden onze leden maximale ondersteuning, gericht op hun groei en succes.
  2. Professionele Werkomgeving: We streven naar een werkbare omgeving die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is.
  3. Effectieve Overheidsrelaties: We faciliteren belangrijke contacten met overheidsinstanties om het ondernemersklimaat te versterken.
  4. Vitaliteit en Werkgelegenheid: We zijn toegewijd aan het stimuleren van werkgelegenheid en het bevorderen van een vitale bedrijfsgemeenschap.
  5. Gezamenlijke Inkoopvoordelen: Profiteer van collectieve inkoopmogelijkheden zoals glasvezel en stroom.
  6. Veiligheid: Veiligheid is een topprioriteit, voor ons en voor ons bedrijvenpark.

Word lid en versterk Den Helder! Door deel uit te maken van afdeling Kooypunt, til je niet alleen je eigen onderneming naar een hoger niveau, maar draag je ook bij aan de versterking van Den Helder als geheel. We nodigen je van harte uit om je bij ons aan te sluiten. Samen kunnen we de toekomst van Kooypunt en Den Helder vormgeven.

Sluit je vandaag nog aan bij afdeling Kooypunt van OVDH en maak deel uit van onze bloeiende gemeenschap van innovatieve ondernemers. Vul anders het contactformulier in zodat wij jouw kunnen bereiken. Samen bouwen we aan een sterker, succesvoller bedrijvig Den Helder!

Inschrijven bijeenkomst Energiehub - Zon op dak

Naam contactpersoon(Vereist)

Hey ondernemer

Wil jij meedenken over de vooruitgang van Den Helder?