Naar de inhoud Naar de footer
Bedrijvenpark Kooypunt

Bedrijvenpark Kooypunt

Welkom bij afdeling Kooypunt! Wij zijn een groep actieve ondernemers met bedrijven gevestigd op het bedrijvenpark Kooypunt. Sinds onze oprichting in 2007 hebben al veertig bedrijven zich bij ons aangesloten.

Als ondernemers in de kop van Noord-Holland kunnen we alle windrichtingen bedienen en ons bedrijvenpark heeft een alles overziende ligging. Samen met onze leden willen we Den Helder sterker maken.

Onze visie is om het bedrijvenpark Kooypunt dé toegangspoort van Den Helder te maken met een professionele en keurige uitstraling. Als afdeling hebben we diverse doelstellingen. Zo bieden we maximale ondersteuning aan onze leden, streven we naar een werkbare omgeving met een goede uitstraling en dragen we zorg voor contacten met overheidsinstanties om het ondernemen op ons bedrijvenpark te versterken.

Daarnaast zorgen we voor vitaliteit en werkgelegenheid en bieden we de mogelijkheid tot gezamenlijke inkoop van o.a. glasvezel en stroom. Veiligheid staat bij ons ook hoog in het vaandel.

Samen met onze leden willen we het ondernemen op ons bedrijvenpark naar een hoger niveau tillen. We nodigen je van harte uit om je bij ons aan te sluiten en samen met ons te werken aan een sterker Den Helder!

Nieuwjaarsontbijt 11 januari 2024

Naam contactpersoon(Vereist)

Hey ondernemer

Wil jij meedenken over de vooruitgang van Den Helder?