Naar de inhoud Naar de footer

Nieuwsgierig naar het werken in de haven? Bedrijven zetten de deuren wijd open

Port of Den Helder zet vrijdag 22 maart de deuren open tijdens de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen. Meerdere bedrijven in het havengebied hebben zich hierbij aangesloten.

Vorig jaar hebben wij als Port of Den Helder meegedaan en waren we enthousiast”, zegt Cas Gerritsen namens het havenbedrijf. ,,Voor dit jaar hebben we geprobeerd onze buren hierin mee te nemen om de bedrijvigheid rond de haven nog meer onder de aandacht te brengen. En dat is goed gelukt.” Met de open dag hoopt Port of Den Helder bezoekers enthousiast te maken voor het havenbedrijf en de haven in het algemeen.

Naast het havenbedrijf zetten ook Peterson, DHSS/Clarksons, Damen, Endures en METIP de deuren open.

Rondleiding

Er wordt die dag een rondleiding gehouden langs de werkzaamheden aan Het Nieuwe Werk, bezoekers kunnen in het havenkantoor zelf uitleg krijgen over de werkzaamheden en over energietransitie en het maritiem cluster. Andere bedrijven vertellen zelf over hun werkzaamheden.

Ook op Kooypunt zijn tijdens de speciale dagen verschillende bedrijven te bezoeken waaronder Multimetaal, Jongejans, Expro en Deko Alarm. Ook Den Helder Airport kan worden bezocht.

Meer info en voor aanmelden, kijk opĀ www.kbbbd.nl