Naar de inhoud Naar de footer

Onderneming van het jaar; Veldman Linnenverhuur!

Theo Veldman van Veldman Linnenverhuur: Ondernemer van het Jaar 2023 in Den Helder

Met grote trots en enthousiasme kondigen we aan dat Theo Veldman, de bezielende kracht achter Veldman Linnenverhuur, is uitgeroepen tot ‘Ondernemer van het Jaar 2023’ in Den Helder. Deze prestigieuze titel, toegekend door een onafhankelijke vakjury, is een erkenning van zijn uitzonderlijke bijdrage aan zowel de lokale gemeenschap als de horecasector.

Een Levenslange Toewijding
Theo Veldman staat bekend om zijn onwankelbare toewijding aan het familiebedrijf, opgericht door zijn ouders in 1963. Zijn leiderschap en visie hebben het bedrijf niet alleen naar nieuwe hoogten geleid, maar ook diep geworteld in de gemeenschap van Den Helder. Veldman Linnenverhuur is een baken van werkgelegenheid geworden, zowel voor lokale inwoners als voor vluchtelingen uit Oekraïne, waarmee Theo zijn toewijding aan sociale verantwoordelijkheid en integratie toont.

Impact op de Horecasector en de Stad
Door de jaren heen heeft Veldman Linnenverhuur een significante impact gehad op de horecasector in en rond Den Helder. De toewijding aan het leveren van hoogwaardige linnenverhuurdiensten heeft niet alleen bijgedragen aan de groei van lokale ondernemingen, maar ook aan het versterken van het imago van Den Helder. Theo’s inzicht dat elke toeristische ervaring wordt verrijkt door de luxe van schone lakens, heeft geleid tot de recente opening van een nieuwe, moderne wasserij.

Een Stad van Schone Linnen
Met zijn innovatieve aanpak en ondernemingsgeest heeft Theo Veldman Den Helder op de kaart gezet als een stad waar kwaliteit en zorg voor detail hoog in het vaandel staan. Zijn bedrijf symboliseert een gemeenschap waar niet de vuile, maar juist de schone was wordt buiten gehangen, een metafoor voor transparantie, kwaliteit en trots.

Wij feliciteren Theo Veldman hartelijk met deze welverdiende erkenning en bedanken hem voor zijn onvermoeibare inzet en positieve bijdrage aan onze stad. Zijn succesverhaal is een inspiratie voor ons allemaal en een schitterend voorbeeld van hoe toewijding, hard werken en gemeenschapszin kunnen leiden tot buitengewone prestaties.