Naar de inhoud Naar de footer
Presentatie rapport Noord-Holland Noord, een tuin van innovatie.

Presentatie rapport Noord-Holland Noord, een tuin van innovatie.

Recent is het rapport “Noord-Holland, een tuin van innovatie” verschenen, opgesteld door RaboResearch, het kennisinstituut van Rabobank.

Deze 5 take aways zijn de samenvatting van een onderzoek naar de vraag: “hoe kan de economie van Noord-Holland Noord worden versterkt, zodat zij toekomstbestendig wordt en bijdraagt aan brede welvaart”. Het rapport kreeg de titel:
“Noord-Holland Noord, een tuin van innovatie”

Maar liefst 50 ondernemers en vertegenwoordigers van overheden en kennis- en onderwijsinstellingen hebben meegewerkt aan dit onderzoek van RaboResearch, het economisch kennisinstituut van Rabobank.

Het rapport is inmiddels aangeboden aan Harmen Krul, kersvers tweede kamerlid uit de Kop van Noord-Holland, burgemeester Anja Schouten van Alkmaar, Friso de Zeeuw van het Economisch Forum Holland boven Amsterdam en Commissaris van de Koning, Arthur van Dijk. Inmiddels is het ook gepubliceerd en via deze link te lezen: https://lnkd.in/eGvmrhyF.

De vier ondernemerskoepels in de Kop van Noord-Holland, nl. Texels Ondernemers Platform (TOP), Ondernemers Federatie Schagen (OFS), Ondernemers Federatie Holland Koorn (OFHK), Ondernemers Vereniging Den Helder (OVDH) en de Rabobank organiseren een unieke avond in Den Helder, waar de uitkomsten en belangrijkste aanbevelingen uit het rapport worden gepresenteerd en toegelicht. Aansluitend zal een panelgesprek plaatsvinden met de voorzitters van de vier koepels en is er ruimte voor vragen en discussie.

De avond is gepland op dinsdag 25 april 2023, aanvang 19.30 uur, locatie schouwburg De Kampanje op Willemsoord in Den Helder. Aansluitend is er in het Reddingmuseum (ook in de Kampanje) tot 22.30 uur nog gelegenheid tot napraten en te netwerken onder het genot van een hapje en drankje.

Geïnteresseerd? Dan verzoeken wij u zich aan te melden via info@ovdenhelder.nl