Naar de inhoud Naar de footer

Sail Den Helder 2023

Sail Den Helder 2023 is meer dan alleen een uniek maritiem evenement, het biedt ook kansen voor ondernemers in de Kop van Noord-Holland. Van 29 juni t/m 2 juli 2023 vindt de zesde editie van Sail Den Helder plaats. Met 300.000 verwachte bezoekers uit de hele wereld zal dit evenement de regio op de kaart zetten en zakelijke mogelijkheden bieden, zoals business meetings op schepen of vaartochten op Tall Ships met catering.

Partners zijn essentieel voor het succes van het evenement en verschillende partnerpakketten worden aangeboden. Het evenement biedt een uitstekend podium voor deelnemende bedrijven, organisaties en overheden om zich te presenteren aan een groot publiek.

Samenwerking tussen gemeenten en provincie zal de regio verder versterken en de promotie van de regio zal plaatsvinden binnen het cluster van wonen, werken en duurzaamheid. Laten we Sail Den Helder 2023 mogelijk maken en deze unieke kans voor de Kop van Noord-Holland benutten. Bezoek de website van Sail Den HelderĀ en ontdek hoe ook u kunt bijdragen aan dit bijzondere evenement!