Naar de inhoud Naar de footer

Veldman Linnenverhuur finalist Ondernemersverkiezing Noord Holland 2024!

Na onlangs te zijn bekroond tot Ondernemer van het jaar, zet Helderse Veldman Linnenverhuur zijn indrukwekkende reis voort en heeft nu ook een finaleplaats verdiend in de prestigieuze Ondernemersverkiezing van Noord-Holland 2024! Deze prestatie is een getuigenis van hun voortdurende toewijding aan uitmuntendheid, innovatie en de positieve impact die zij hebben op onze gemeenschap en de regio als geheel.

Veldman Linnenverhuur staat bekend om hun uitzonderlijke service en hun vermogen om aan de unieke behoeften van hun klanten te voldoen. Hun inzet voor duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid heeft hen niet alleen een plaats in onze harten verzekerd, maar nu ook een welverdiende spot in de finale van een van de meest prestigieuze ondernemersverkiezingen in onze regio.

De Ondernemingsverkiezing Noord-Holland (OVNH) zet ondernemend Noord-Holland in de schijnwerpers. Het is goed dat dat gebeurt want veel ondernemers zijn nog te bescheiden om te laten zien wat ze allemaal doen. Wat dragen zij bij aan de economie, wat doen zij om medewerkers aan te trekken en te behouden, wat doen zij aan innovatie en verduurzaming?

Op woensdag 29 zal de finale plaatsvinden, wat een spannende gebeurtenis zal worden, waarin de beste ondernemers uit Noord Holland samenkomen. Namens de OVHD wensen wij Veldman Linnenverhuur enorm veel succes toe in de finale!