Naar de inhoud Naar de footer
Informatie renovatie Kade het nieuwe werk

Informatie renovatie Kade het nieuwe werk

Wij willen u graag informeren over het project “renovatie kade Het Nieuwe Werk”. Na een zorgvuldige aanbestedingsprocedure is het werk gegund aan De Klerk Waterbouw. De renovatie van de kade is noodzakelijk wegens de slechte staat waar deze in verkeert.

Tijdens de renovatie zal niet alleen de kade worden vervangen, maar worden ook de terreinverharding, toegangspoort, drinkwatervoorzieningen, walstroomkasten en lichtmasten aangepakt. Wij begrijpen dat deze werkzaamheden impact zullen hebben op de omgeving en daarom zal De Klerk Waterbouw u op korte termijn informeren over de planning, fasering en de uitvoering van het werk. U kunt binnenkort een informatiebrief van de Klerk Werkendam verwachten waarin zij meer details zullen geven over het project.

De renovatie werkzaamheden zullen na de zomer van start gaan. Mocht u op voorhand al vragen hebben over de renovatie van de kade, dan kunt u contact opnemen met de projectleider vanuit PoDH. Wij staan u graag te woord om eventuele vragen te beantwoorden.

Helaas is het niet mogelijk geweest om de rioleringswerkzaamheden die nu plaatsvinden te combineren met de werkzaamheden rondom de renovatie van de kade. Dit betekent dat deze werkzaamheden afzonderlijk van elkaar worden uitgevoerd en dat hierdoor mogelijk extra hinder ontstaat voor de omgeving. Wij vragen uw begrip hiervoor en zullen ons uiterste best doen om de overlast tot een minimum te beperken.

Meer informatie
Heeft u nog vragen? Dan kunt u telefonisch of per e-mail contact opnemen met PoDh via: E: nmaarse@podh.eu T: +31 (0)6 23101241 bereiken. Wij staan u graag te woord.

Informatiebrief renovatie Kade het Nieuwe Werk – de Klerk Waterbouw